AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) aziz milletimizin birlik ve beraberliğine kastettiğini belirtti. Sarıçam, "Aziz milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden Fethullahçı Terör Örgütü'nün hain darbe girişimi üzerinden 8 yıl geçti. 15 Temmuz'da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokaklara çıkarak, tanklara, toplara, uçaklara karşı sadece imanıyla karşı koymuş ve demokrasiyi savunmuştur" dedi.

Milletvekili Sarıçam, Kırklarelili hemşerilerinin de bu süreçte gösterdiği kararlılığı ve vatan sevgisini vurguladı. "Kırklarelili hemşerilerimiz de bu süreçte Kırklareli Vilayet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutarak vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkmıştır" ifadelerini kullandı. Sarıçam, bu önemli günün yıl dönümünde şehitleri rahmetle, gazileri ise minnetle andığını belirtti.

Sarıçam, mesajında, "Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz şehitlerimizi ve tarih boyunca canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" diyerek, Türk milletinin vatanına, demokrasisine ve bağımsızlığına sahip çıkma kararlılığını bir kez daha vurguladı.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner