Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, "IPARD Programı Tanıtımı İçin Promosyon Materyallerinin Dağıtımı Teknik Destek Projesi" kapsamında IPARD III Programı'nı tanıtmak amacıyla öğrencilere yönelik bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdi. Bu çerçevede öğrencilere okul çantaları ve tanıtım broşürleri dağıtıldı.

Otomatik Dümenleme Sistemi Projesi Tamamlandı Otomatik Dümenleme Sistemi Projesi Tamamlandı

Müdürlüğün teknik personelleri, IPARD III Programı’nın içeriği ve sunduğu fırsatlar hakkında öğrencilere kapsamlı bilgilendirmeler yaptı. Programın tanıtımına yönelik dağıtılan materyallerle genç nesillerin tarımsal kalkınma ve kırsal alanlardaki fırsatlarla ilgili farkındalık kazanmaları hedefleniyor.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlimizde, "IPARD Programı Tanıtımı İçin Promosyon Materyallerinin Dağıtımı Teknik Destek Projesi" kapsamında IPARD III Programının tanıtım ve bilgilendirilmesi amacıyla, tanıtım materyali olarak okul çantaları ve broşürler öğrencilerimize dağıtılarak, teknik personellerimiz tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay