Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer, 15 Temmuz’un yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Özer, Türk milletinin iradesine ve demokrasisine karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimini kınadı.

Başkan Özer, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; ‘’15 Temmuz gecesi milletimizin iradesi hiçe sayılarak, demokrasimize ve milletimize karşı darbe girişiminde bulunulmuştur. Terör örgütü FETÖ tarafından milli birlik ve beraberliğimize, ülkemizin geleceğine yöneltilen hain kalkışma karşısında Yüce Türk milleti sel olup meydanlara akmıştır.

15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı ilk tepkiyi ortaya koyma bilgeliğine, öngörüsüne ve cesaretine sahip olan bir liderimizin olmasının gururunu yaşıyoruz. 15 Temmuz günü liderimiz Dr. Devlet Bahçeli saldırılara "Hain darbe girişimidir" dedi ve darbeye karşı tepkisini ortaya koyan siyasi lider olarak tarihe geçmiştir.

15 Temmuz günü hainlerin amacı Türk milletini prangaya vurmaktı. Hain darbe girişimine kalkışanların hesap edemedikleri tek şey vardı; Türk milletinin damarlarında gezen asil kan ve öleceğini bilse bile bağımsızlığından vazgeçmeme düşüncesidir.

Bu duygu ve düşünce ile vatan için gövdesini siper eden 15 Temmuz şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, en derin saygılarımı sunuyorum.’’

Başkan Bulut’tan İl Müdürü Babuşcu’ya Ziyaret Başkan Bulut’tan İl Müdürü Babuşcu’ya Ziyaret

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner