Lüleburgaz’da “Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar” Projesi Başladı Lüleburgaz’da “Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar” Projesi Başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 2024-2025 sezonu, Kırklarelispor'un deplasmanda Karaköprü Belediyespor'u 2-1 yenmesiyle başladı.

2024-2025 sezonunun ilk haftasında TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor, Karaköprü Belediyespor'un ev sahipliğinde Faruk Çelik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan konuk ekip Kırklarelispor, 8. dakikada Hüseyin Eray Karataş'ın kaydettiği golle öne geçti. Ev sahibi Karaköprü Belediyespor, maçın 33. dakikasında İbrahim Halil Öner'in ağları sarsmasıyla eşitliği yakaladı. Ancak, Kırklarelispor, 37. dakikada Erdem Dikbasan'ın attığı golle üstünlüğü tekrar elde etti.

İlk yarı, Kırklarelispor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda, her iki takım da fırsatlar yakalasa da, skor değişmedi ve Kırklarelispor, sahadan galip ayrılarak üç puanı cebine koydu. Bu sonuçla Karaköprü Belediyespor sezonun ilk maçını mağlubiyetle kapatırken, Kırklarelispor deplasmanda aldığı bu önemli galibiyetle sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Muhabir: HACI MURAT TANER