İlçe Teşkilatı’ndan Karamusul Köyü'ne Ziyaret İlçe Teşkilatı’ndan Karamusul Köyü'ne Ziyaret

Lüleburgaz Belediyesi, daha temiz ve yaşanabilir bir kent hedefiyle hayata geçirilen “Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlarprojesine start verdi. Projenin ilk adımı, Siteler Mahallesi'nde Belediye Başkanı Murat Gerenli ve çevre gönüllülerinin katılımıyla atıldı. Etkinlikte mahalle sakinleri de projeye destek vererek sokak temizliği yaptı.

Başkan Gerenli, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, “Daha temiz bir Lüleburgaz için çevre gönüllülerimiz ve komşularımızla birlikte “Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar” projemizin başlangıcını Siteler Mahallemizde yaptık. Çocuklarımızın geleceği, doğanın geleceği için daha yaşanabilir Lüleburgaz’ı hep birlikte oluşturacağız.” dedi. Proje kapsamında, çevre gönüllüleriyle birlikte temizlik etkinlikleri düzenlenerek kentin sokaklarının temiz tutulması sağlanacak.

Projenin sadece temizlikle sınırlı kalmayacağını belirten Gerenli, halkı çevre bilinci konusunda daha duyarlı olmaya teşvik ederek, sürdürülebilir bir çevre için kalıcı adımlar atmayı amaçladıklarını vurguladı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner