Cevizköy’de Kanalizasyon Çalışması Başlıyor Cevizköy’de Kanalizasyon Çalışması Başlıyor

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, 19-22 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 15. Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri kapsamında tanıtım standı kurdu. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fatma Akyüz’ün katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, halk sağlığı hizmetleri ve koruyucu sağlık hizmetleri hakkında ziyaretçilere bilgilendirmeler yapıldı.

Şenlik katılımcıları, sağlık hizmetleri ve korunma yöntemleri hakkında detaylı bilgi edinirken, standın yoğun ilgi gördüğü belirtildi. İl Sağlık Müdürlüğü, topluma sağlık bilinci kazandırma amacıyla bu tür etkinliklerde yer almayı sürdürecek.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “19-22 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılmakta olan Kırklareli 15. Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri aktiviteleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü tanıtım standı kurulmuş olup, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fatma Akyüz’ün katılımı ile Halk Sağlığı Hizmetleri ve Koruyucu Sağlık Hizmetleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay