Başkan Bulut, Mustafa Aydın ve Nilüfer Özmen’in Nikahını Kıydı Başkan Bulut, Mustafa Aydın ve Nilüfer Özmen’in Nikahını Kıydı

Öz Sağlık-İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanı İbrahim Arı, sendika baştemsilcisi Anil Eti ve işyeri temsilcisi Cevat Pancar ile birlikte Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan üyeleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında çalışanlarla hasbihal eden Arı, üyelerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Sendika Başkanı Arı, üyelerinin gösterdiği ilgi ve alakadan memnuniyet duyduğunu belirterek, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Arı, güvenlik görevlilerinin çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, sendika olarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Başkan Arı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Öz Sağlık-İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanlığı olarak Baştemsilcimiz Anil Eti ve işyeri temsilcimiz Cevat Pancar ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi olarak görev yapan üyelerimiz ile bir araya gelerek hasbihal ettik. Kıymetli çalışma arkadaşımıza ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay