Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Özel Kalem Müdür Yardımcısı Bilal Aydın’ın kardeşi Mustafa Aydın ile Nilüfer Özmen çiftinin nikahını kıyma görevini büyük bir onurla üstlendi. Bu özel törene devlet ve siyaset dünyasından pek çok önemli isim katıldı.

İlçe Teşkilatı’ndan Karamusul Köyü'ne Ziyaret İlçe Teşkilatı’ndan Karamusul Köyü'ne Ziyaret

Nikah, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Celal Adan, önceki dönem İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar’ın şahitliğinde gerçekleştirildi.

Başkan Derya Bulut, bu özel törenin ardından çiftin birbirine duyduğu sevgi ve saygının daim olmasını temenni ederek, "Devlet ve milletin bir araya geldiği bu nikah törenimizin Mustafa ve Nilüfer çiftimize mutluluklar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner