Mısır Haberleri

Mısır haberleri ve güncel Mısır gelişmeleri, Mısır ile ilgili tüm video, Mısır fotoğrafları ve Mısır haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Pehlivanköy’de Yerli ve Milli Silajlık Mısır çeşitlerinin tanıtıldığı Hasat Etkinliği, Kaymakam Fatma Ballı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Gündem

Pehlivanköy'de Sakarya Mısır Araştırma Enstitüsü'nden temin edilen yerli silajlık mısır çeşitlerinin demonstrasyon alanı kontrol edildi.

Yaz akşamlarının vazgeçilmez lezzeti közde mısır, Kırklareli'de vatandaşların ilgisini çekiyor. Mis gibi kokusuyla sokakları dolduran mısır tezgahları, şehirdeki akşam keyiflerine...

Gündem

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde ilçesinde hayvanların yem ihtiyacını karşılamak için ekilen silajlık mısır hasadına başlandı.

Siyaset

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, temaslarda bulunmak üzere Mısır’a geldi.

Yaz mevsiminin vazgeçilmezi süt mısır, Kırklarelili vatandaşlar tarafından sıkça tüketiliyor.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Lüleburgaz ilçesindeki mısır ekili alanlarda astığı tuzakların kontrollerini düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Gündem

Lüleburgaz'daki mısır ekili alanlarda batı mısır kök kurdunun yoğunluğunu tespit etmek için tuzaklar düzenli olarak kontrol ediliyor.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Vize ilçesinde yerli ve milli mısır çeşitleri ile kurulan demonstrasyon alanının incelendiğini duyurdu.