15 Temmuz Haberleri

15 Temmuz haberleri ve güncel 15 Temmuz gelişmeleri, 15 Temmuz ile ilgili tüm video, 15 Temmuz fotoğrafları ve 15 Temmuz haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Kaymakam Özdemir, 15 Temmuz anma etkinlikleri çerçevesinde şehit ailelerini ziyaret etti.

Gündem

Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi'nde 15 Temmuz şehitleri, Kur'an-ı Kerim ve ilahiler eşliğinde anıldı.

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici ve beraberindeki İl Protokolü, 15 Temmuz gazisi Akın Deniz Ayten'i ziyaret etti.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz Gazisi Kadir Altıntaş'ı...

Gündem

Demirköy Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitler anısına Mustafa Gümüş Parkı'nda vatandaşlara pilav ve ayran ikram...

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen yürüyüşte, vatandaşlarla birlikte yürüdü.

Gündem

Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılan misafirlere ikramda bulundu.

Gündem

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programında yer aldı.

Gündem

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda stant açtı.

Gündem

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde yürüyüşe ve anma programına katıldı.

Gündem

TSD Kırklareli Şubesi, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin 8. yıldönümünde düzenlenen anma etkinliklerinde destek veren herkese teşekkür etti.

Gündem

Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşe ve anma programına katılım sağladı.