AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe teşebbüsünün 8. yıl dönümünde kongre meydanında Lüleburgazlı hemşehrileriyle birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programına katıldı. Teşkilat tarafından yapılan açıklamada, üzerinden kaç sene geçerse geçsin milletçe yaşanan o gecenin unutulmayacağı ve unutturulmayacağı vurgulandı.

Anma programında, şehitler için dualar edilirken, gaziler ve darbe girişimine direnen vatandaşlar bir kez daha minnetle anıldı. Lüleburgazlıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ev taşımak da 'SERVET' oldu Ev taşımak da 'SERVET' oldu

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’15 Temmuz 2016'daki hain darbe teşebbüsünün 8. yıl dönümünde aynı şuur ve duruş ile kongre meydanımızda Lüleburgazlı hemşehrilerimiz ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programına katıldık. Üzerinden kaç sene geçerse geçsin milletçe yaşadığımız o geceyi unutmayacak ve unutturmayacağız. Hain, darbe girişimini Şanlı bir destanla bertaraf eden aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize ve kahraman milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.’’

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay