Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin 8. yıldönümü nedeniyle Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen anma etkinliklerine katıldı. Dernek adına açılan standı ziyaret eden Kırklareli Valisi Birol Ekici ve beraberindeki bürokratlar, Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Vali Yardımcısı Yusuf Güler, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan, yetkili ve üyeleri ile vatandaşlara teşekkür edildi.

Dernek yetkilileri, standın büyük ilgi gördüğünü ve destek veren herkese minnettar olduklarını belirtti. "Bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize ve halkımıza teşekkür ederiz" ifadeleriyle, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular. 15 Temmuz'un unutulmaz bir gün olduğunu vurgulayan dernek temsilcileri, bu tür etkinliklerle demokrasinin ve milli birliğin güçlenmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getirdiler.

Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi, toplumsal dayanışmanın ve birlikteliğin en güzel örneklerinden biri olan bu anlamlı günde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarak, demokrasimize sahip çıkmanın önemini bir kez daha vurguladı.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner