Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Kırklareli Valisi Birol Ekici, İl Protokolü ile birlikte 15 Temmuz hain darbe girişiminde gazi olan Akın Deniz Ayten ve ailesini ikametinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında, ülkemizin demokrasisine ve bağımsızlığına karşı yapılan hain saldırıya karşı cesaretle karşı koyan gazilerimiz bir kez daha minnetle anıldı.

Vali Birol Ekici, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi yaşanan olayların unutulmaması gerektiğini vurguladı. İl Protokolü de, ziyaret sırasında gazi Akın Deniz Ayten'e teşekkürlerini ileterek, onun ve ailesinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, gazilerin ve şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ve onların ihtiyaçlarının karşılanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Yapılan açıklamada, ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Valimiz Sayın Birol Ekici, İl Protokolümüz ile birlikte 15 Temmuz gazimiz Akın Deniz Ayten ve ailesini ikametinde ziyaret etti. Hain darbe girişimine karşı aziz canlarını hiçe sayan gazilerimiz minnetle yad edildi.’’ ifadelerine yer verildi.

Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner