Lüleburgaz Belediyesi, kentte çevre temizliği konusunda duyarlılık gösteren vatandaşları teşvik etmeye devam ediyor. Bu kapsamda, duraklarının önünü büyük bir hassasiyetle temiz tutan taksi durağı esnafı Belediye Başkan Yardımcısı Derya Aktan ve çevre gönüllüleri tarafından ziyaret edildi.
Ziyaret sırasında taksi durağı çalışanlarının çevre temizliği konusundaki örnek davranışları takdir edilirken, bu duyarlılığı teşvik etmek amacıyla kendilerine Atatürk biblosu hediye edildi. Lüleburgaz Belediyesi yetkilileri, Atatürk'ün izinde temiz bir çevre anlayışını benimseyen ve bu konuda örnek olan herkese destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
Çevre gönüllüleri ve belediye yetkilileri, kent genelinde çevre bilincinin yaygınlaşması için benzer etkinliklerin süreceğini ifade etti.