Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı

Vize Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İlçenin tören alanında başlayan yürüyüş ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen anma programı, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Ercan Özalp'in de katılım sağladığı etkinliklerde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün anlam ve önemi vurgulandı. Vize Belediyesi, bu anlamlı günün hatırasını canlı tutmak ve gelecek nesillere aktarmak adına etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Belediye, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen tüm etkinliklere katılan vatandaşlara teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yapılan açıklamada, ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ilçemiz tören alanında başlayan yürüyüşe ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanımız Ercan Özalp katılım sağladı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner