Kırklareli Belediyesi, çalışmalarının merkezinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamanın ve şehirde olumlu değişiklikler yapmanın ön planda olduğunu vurguladı. Belediyeden yapılan açıklamada, yapılan işlerin sadece tamamlanmış olması değil, aynı zamanda vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermesi gerektiği belirtildi.

Açıklamada, “Bir çalışmayı tamamlarken sarfedilen efordan daha önemli olan, o çalışmanın vatandaşımızın ihtiyacına cevap verdiğini görmektir,” ifadesine yer verildi. Belediye personelinin ana motivasyon kaynağının, Kırklarelililerin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmek, bakım ve onarım gerektiren alanları kullanılır hale getirmek ve vatandaşların huzurunu sağlamak olduğu belirtildi.

Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı

Belediye, “Emekçilerimizin gün boyu sahada koşturması, bu nadide şehri çok daha güzel hale getirmek için kendilerinden katarak harcadıkları mesaiyi sevmelerinden beslenmektedir,” diyerek, personelin şehri güzelleştirme çabasının ve özverisinin altını çizdi.

Açıklamada, “Bir şehir mecburiyetlerle değil, sevgi ve üretkenlikle gelişir güzelleşir,” denilerek, şehrin gelişiminin sadece zorunluluklarla değil, aynı zamanda sevgi ve üretkenlikle sağlanacağı vurgulandı. Kırklareli Belediyesi, bu düsturla şehir için çalışmaya devam edeceklerini ve her zaman vatandaşların ihtiyaçlarını ön planda tutacaklarını belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner