AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Sadoğlu İnşaat ve Gayrimenkul işletmesinin açılışını büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Açılış törenine AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve teşkilat mensupları katıldı.

Milletvekili Sarıçam, açılışta yaptığı konuşmada, yeni işletmenin bölge ekonomisine katkı sağlayacağını belirterek, "Açılan işletmenin hayırlı olmasını temenni eder, bereketli kazançlar dileriz," dedi. İlçe Başkanı Kayalı da işletmenin başarıya ulaşmasını dileyerek, işletme sahiplerine tebriklerini iletti.

Tören, kurdele kesimi ve işletme gezisi ile devam etti. Katılımcılar, işletme hakkında bilgi alarak, yeni girişimin bölgeye getireceği yenilikleri ve fırsatları değerlendirdi. Açılış, dualar eşliğinde ve iyi dileklerle sona erdi.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, bu tür açılışların, yerel ekonomiye olan katkısının önemine vurgu yaparak, Sadoğlu İnşaat ve Gayrimenkul işletmesinin başarılı bir şekilde faaliyet göstermesini diledi. Törene katılan davetliler, işletme sahiplerine bol kazanç ve başarı dileklerini ilettiler.

Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner