Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli’yi daha temiz ve yaşanabilir bir kent haline getirmek amacıyla yeni bir projeyi hayata geçirdiklerini duyurdu. Başkan Bulut, “Mavi Bayraklı Mahallem” adını verdikleri bu projeyle, mahallelerini kendi inisiyatifleri ve çabalarıyla temiz tutan vatandaşlara, ikamet ettikleri mahalleye “Mavi Bayraklı Mahallem” unvanı ve “Mavi Bayrak” verileceğini açıkladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar ile birlikte muhtarlarla bir toplantı gerçekleştiren Başkan Bulut, projenin detaylarını ve sürecin nasıl işleyeceğini paylaştı. Toplantıda fikir birliği sağlanırken, projenin Kırklareli’nin temizliğine katkı sağlayacağına inandığını belirten Başkan Bulut, “Amacımız, Kırklareli’mizi daha temiz, daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getirmektir. Siz kıymetli hemşehrilerimizle omuz omuza çalışarak şehrimizi geleceğe taşımaya kararlıyız,” dedi.

60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar 60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar

Projeye katılmak isteyen vatandaşlar, gerekli koşullar ve değerlendirme kriterlerini içeren görsellere ve detaylı bilgilere mahalle muhtarlıklarından ulaşabilecekler. Başkan Bulut, “Hep birlikte, Kırklareli’mizi daha iyi ve daha yaşanır bir kent haline getireceğiz. Katkılarınız için şimdiden teşekkür eder, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım,” diyerek vatandaşları projeye destek olmaya çağırdı.

Başkan Bulut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Sevgili Hemşehrilerim, bugün, siz değerli vatandaşlarımızla önemli bir projeyi daha paylaşmak istiyorum.

Belediyemizin temizlik hizmetlerinden bağımsız olarak (rutin temizlik hizmetlerimize katkı olacak şekilde), mahallelerini kendi inisiyatifleri ve çabalarıyla temiz tutan hemşehrilerimizin ikamet ettikleri mahallelere “Mavi Bayraklı Mahallem” unvanı ve “Mavi Bayrak” verilmesi konulu projemizin detaylarını, Belediye Başkan Yardımcımız Sabri Çınar ile birlikte, gerçekleştirdiğimiz toplantıda muhtarlarımızla paylaştık.

Sürecin nasıl işleyeceği konusunda fikir birliği sağladık.

Bu proje ile amacımız, Kırklareli’mizi daha temiz, daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getirmektir.

Siz kıymetli hemşehrilerimizle, omuz omuza ve gönül gönüle çalışarak şehrimizi geleceğe taşımaya kararlıyız. Her birinizin desteği ve katkısı, bu yolda bizim için büyük önem taşımaktadır.

Mavi Bayraklı Mahalle olmanın koşullarını ve değerlendirme kriterlerimizi hazırladığımız görselde bulabilir, detaylı bilgileri mahalle muhtarlıklarınızdan edinebilirsiniz.

Hep birlikte, Kırklareli’mizi daha iyi ve daha yaşanır bir kent haline getireceğiz.

Katkılarınız için şimdiden teşekkür eder, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.

Birlikte başaracağız.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner