Tarla Günü Haberleri

Tarla Günü haberleri ve güncel Tarla Günü gelişmeleri, Tarla Günü ile ilgili tüm video, Tarla Günü fotoğrafları ve Tarla Günü haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Demirköy’de İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından "Demirköy Enginarla Tanışıyor Projesi" kapsamında Tarla Günü etkinliği gerçekleştirildi.

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Büyükkarıştıran'da düzenlenen Tarla Günü etkinliğinde yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumlarının hasadına katıldı.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kofçaz Devletliağaç Köyü'nde yerli ve milli buğday tohumlarının tanıtıldığı Tarla Günü etkinliği düzenledi.

Gündem

Demirköy ilçesinde Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nce geliştirilen buğday çeşitlerinin tanıtıldığı "Tarla Günü" etkinliği gerçekleştirildi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Lüleburgaz ilçesine bağlı Kırıkköy köyünde yerli ve milli buğday tohumlarının tanıtımı için Tarla Günü...

Gündem

Kırklareli'nin Paşayeri köyünde, Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından geliştirilen yerli ve milli tohum çeşitlerinin tanıtımı amacıyla "Tarla Günü" düzenlendi.