Klü Haberleri

klü haberleri ve güncel klü gelişmeleri, klü ile ilgili tüm video, klü fotoğrafları ve klü haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir ve fakülte üyeleri, Belediye Başkanı Derya Bulut’u ziyaret etti.

Eğitim

Kırklareli Üniversitesi, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre Türkiye’nin en çok tercih edilen üniversiteleri arasında yer alarak yüzde...

Eğitim

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre Kırklareli Üniversitesi’ne yerleşen öğrencilere hoşgeldin mesajı gönderdi.

Eğitim

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, YKS yerleştirme sonuçlarının hayırlı olmasını diledi ve Kırklareli Üniversitesi'ne yerleşen öğrencilere hoş geldiniz dedi.

Eğitim

Aday öğrenci platformu, üniversite hakkında bilgiler barındırıyor.

Eğitim

Kırklareli Üniversitesi, yatay geçiş işlemleri hakkında duyuru yayımladı

Eğitim

Kırklareli Üniversitesi, 12-14 Eylül 2024 tarihlerinde İğneada Resort Hotel'de gerçekleştirilecek.

Eğitim

Kırklareli Üniversitesi, Trakya Bölgesi Gastronomi Projesi kapsamında düzenlenecek İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi için başvurular başladı.

Gündem

Kırklareli Üniversitesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu işbirliği "Emekliler Yılı" projesi için görüştü.

Eğitim

Kırklareli Üniversitesi (KLU) Mekatronik Mühendisliği öğrencileri, Yalçınlar Alüminyum firmasını ziyaret etti.

Eğitim

Kırklareli Üniversitesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınavlarına girecek tüm öğrencilerine başarılar diledi.

Gündem

KLÜ Görsel İletişim ve Medya Kulübü, dönem sonu kapanış pikniğini coşkuyla kutladı. Doğa yürüyüşü, fotoğraf atölyesi, oyunlar ve müzikle dolu...