Kırklareli Üniversitesi, 12-14 Eylül 2024 tarihlerinde İğneada Resort Hotel'de "4. Uluslararası Fen Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı"nı (NEM2024) düzenleyecek. NEM2024, doçentlik, akademik atama ve yükseltme kriterlerini sağlayan uluslararası bir konferans olarak dikkat çekiyor.

Konferansın dili İngilizce olup, sözlü sunumlar İngilizce hazırlanacak ve Türkçe olarak sunulabilecek. Katılımcıların bildirileri, konferansın hakem komitesi tarafından değerlendirilecek. Kongrede kabul edilen ve sunulan bildiriler, özet bildiri kitapçığında yer alacak. Hakemlik sürecinden geçen bildiriler ise tercihe bağlı olarak ISBN’li tam metinler kitabında yayınlanacak.

NEM2024, fen bilimleri, mühendislik ve malzeme teknolojileri alanlarında araştırmaların paylaşılacağı, akademik çevreler için önemli bir platform oluşturmayı hedefliyor. Konferans, uluslararası düzeyde bilim insanlarını bir araya getirerek bilgi alışverişini teşvik edecek.,

Konuyla ilgili verilen bilgilerde ise şu ifadeler yer aldı:

“4. Uluslararası Fen Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı (4th International Natural Science, Engineering and Material Technologies Conference-NEM2024), 12-14 Eylül 2024 tarihlerinde İğneada Resort Hotel Kırklareli’nde düzenlenecektir.

2. Sınıf Öğrencileri Deneylerle Bilimi Keşfetti 2. Sınıf Öğrencileri Deneylerle Bilimi Keşfetti

NEM 2024; Doçentlik, Akademik Atama ve Yükseltme Kriterlerini sağlayan Uluslararası bir konferanstır. Konferans dili İngilizcedir. Sözlü sunumlar İngilizce hazırlanıp, Türkçe sunulabilir. Başvuru yapan katılımcıların bildirileri konferans hakem komitesi tarafından değerlendirilmeye tabi tutulacaktır. Kongrede kabul edilen ve sunulan bildirilerin tamamı özet bildiri kitapçığında, hakemlik sürecinden geçtikten sonra tercihe göre ISBN’li tam metinler kitabında yayınlanacaktır.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner