Kırklareli Üniversitesi, yatay geçiş işlemleriyle ilgili önemli bir duyuru yayımladı. Üniversite, öğrencilerden gelen yoğun telefon aramaları nedeniyle hatlarda yaşanan yoğunluğa dikkat çekerek, öğrencilerin belirli hususlara dikkat etmelerini rica etti.

Üniversitenin açıklamasında, “Kıymetli öğrencilerden yatay geçiş işlemlerine ilişkin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gelen aramalar dolayısıyla hatlarımızda yoğunluk yaşanmaktadır. Öğrencilerimizden bu durumu gözeterek; duyuru içeriğinde sunulan dokümanlarda belirtilen hususları incelemelerini, bilgi veya belge talepleri için öncelikle yatay geçiş başvurusu yapmak istedikleri/öğrenim gördükleri Fakültenin/Meslek Yüksekokulunun yetkili personeli ile aşağıdaki bağlantı adresinde belirtilen iletişim numaraları üzerinden (hafta içi 08.30 - 12.30 saatleri ile 13.30 - 17.30 saatleri arasında) iletişim kurmalarını, telefon ile iletişim sağlanamadığı takdirde ise taleplerini ilgili birimin resmi e-posta adresi üzerinden veya Öğrenci Destek Sistemi üzerinden yazılı olarak iletmelerini önemle rica ederiz,” ifadelerine yer verildi.

Üniversite yetkilileri, yatay geçiş başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin duyurular ve dokümanlarda yer alan bilgileri dikkatlice incelemelerini öneriyor. Bu sayede, gereksiz telefon trafiğinin önlenmesi ve öğrencilerin taleplerinin daha hızlı ve etkin bir şekilde karşılanması amaçlanıyor.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli'nde Etütler Başladı Bahçeşehir Koleji Kırklareli'nde Etütler Başladı

Öğrencilerin, iletişim sağlayamadıkları durumlarda, taleplerini resmi e-posta adresleri veya Öğrenci Destek Sistemi üzerinden yazılı olarak iletmeleri isteniyor. Kırklareli Üniversitesi, bu süreçte öğrencilerin anlayış ve işbirliği göstermelerini önemle rica ediyor.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner