Karne Haberleri

karne haberleri ve güncel karne gelişmeleri, karne ile ilgili tüm video, karne fotoğrafları ve karne haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Eğitim

Kırklareli’nde 53 bin öğrenci karne sevinci yaşadı. Vali Birol Ekici, başarılarını kutladı ve tatillerini kitap okuyarak değerlendirmelerini önerdi.

Eğitim

Bal Türk Başkanı Erol Ateş, 2023-2024 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla öğrencilerin karne heyecanını içtenlikle kutladı.

Eğitim

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, okullarda karne ve mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilerle buluşarak öğretmenlere ve okul yöneticilerine teşekkür etti.

Eğitim

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, karne heyecanı yaşayan öğrencileri, velileri ve öğretmenleri kutladı.

Eğitim

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, 15 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek karne şenliğine tüm çocukları davet etti.

Gündem

Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, eğitim öğretim yılının sonunda çocukların karnelerini değerlendirirken şefkatle yaklaşılması gerektiğini vurguladı.

Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl eğitim ve öğretimin tüm kademelerinde yılın son haftası öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta...

Kültür Sanat

Türkiye İş Bankası, çocukları bu yıl Bankanın 100. yılı vesilesiyle “Çocuklar Soruyor Tarih Dede ve Bilgi Öğretmen Anlatıyor” ve “Aklıma...