Bahçeşehir Koleji 8. Sınıf Öğrencileri LGS Denemesinde Bahçeşehir Koleji 8. Sınıf Öğrencileri LGS Denemesinde

Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği (Bal Türk) Başkanı Erol Ateş, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Ateş, mesajında öğrencilerin karne heyecanını ve başarılarını içtenlikle kutladığını belirtti. Kendi kızının da aralarında olduğu tüm öğrencilere başarılar dileyen Ateş, öğrencilerin yanı sıra eğitim camiasına ve velilere de güzel bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

Başkan Ateş'in mesajında, eğitimin önemine vurgu yaparak öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmelerini ve dinlenmelerini önerdiği ifade edildi. Ateş, eğitimde emek veren öğretmenlere de teşekkür ederek, onların özverili çalışmalarının topluma büyük katkı sağladığını belirtti.

Başkan Ateş, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; ‘’2023-2024 yılı Eğitim öğretim yılının tamamlanması ile Karne heyecanı yaşayan kendi kızım başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin başarılarını içtenlikle kutluyor ve yine Öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına ve kıymetli velilerimize güzel bir tatil geçirmelerini diliyor saygılarımı sunuyorum.’’

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay