Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, düzenleyecekleri karne şenliği ile ilgili heyecan verici bir duyuru yaptı. Başkan Yayla, şenliğin 15 Haziran Cumartesi günü saat 12.00’de Babaeski Belediyesi’nin organizasyonunda, Babaeski Belediye Tiyatrosu ve Gelibolu Sanat Tiyatrosu'nun katkılarıyla gerçekleştirileceğini belirtti.

Kırklareli Malatyalılar Derneği'nden Eğitime Destek Kırklareli Malatyalılar Derneği'nden Eğitime Destek

Başkan Yayla, tüm çocukları ve ailelerini bu eğlenceli etkinliğe davet ederek, ‘’Herkese merhabalar yarın düzenleyeceğimiz karne şenliğinde sizlerle olacağız herkesi, tüm çocuklarımızı hep beraber eğlenmeye bekliyoruz. 15 Haziran Cumartesi günü saat 12.00’de festival alanında Babaeski Belediyesi’nin düzenlediği Babaeski Belediye Tiyatrosu, Gelibolu Sanat Tiyatrosu katkılarıyla yapılacak ücretsiz karne şenliğine tüm çocuklarımızı bekliyoruz.’’dedi.

Çocuklar için keyifli ve unutulmaz anlar yaşatmayı hedefleyen şenlikte çeşitli tiyatro gösterileri ve eğlenceli aktiviteler yer alacak. Etkinliğin ücretsiz olacağını vurgulayan Başkan Yayla, şenliğe katılacak tüm çocuklara güzel bir tatil başlangıcı diledi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay