2. Sınıf Öğrencileri Deneylerle Bilimi Keşfetti 2. Sınıf Öğrencileri Deneylerle Bilimi Keşfetti

Kırklareli’nde 53 bin 120 öğrenci, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılını karne heyecanıyla tamamladı. 14 Haziran 2024 tarihinde Ahmet Yener İlkokulu’nda düzenlenen Karne Dağıtım Töreni'ne Vali Birol Ekici ve İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun katıldı. Törende öğrencilere karneleri dağıtılarak sevinçleri paylaşıldı.

Vali Birol Ekici, törende yaptığı konuşmada Kırklareli’nin eğitimdeki başarısını vurgulayarak, "Bu dönemde önemli başarılar elde ettik. Öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı kutluyorum" dedi. Öğrencilerle birebir ilgilenen Vali Ekici, hatıra fotoğrafı çektirerek tatillerini iyi geçirmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ise, öğrencilerin başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirterek, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti. Törende, okul yöneticileri ve öğretmenler de öğrencilerle birlikteydiler ve başarılarından dolayı onları tebrik ettiler.

Karne dağıtım töreninin ardından öğrenciler, yaz tatilinin keyfini çıkarmak üzere evlerine dağıldılar. Kırklareli’nde eğitim ve öğretimde elde edilen bu başarılar, il genelindeki eğitim kalitesinin yükselmesine katkı sağlıyor.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay