Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Başkanı Soner Ilık, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nın sona ermesi dolayısıyla bir açıklama yaptı. Ilık, çocukların karnelerinin değerlendirildiği bu dönemde, ebeveynlere şefkatle yaklaşılması gerektiğini vurgulayarak, karnenin çocuklardan daha değerli olmadığını belirtti. Okul yöneticilerine, öğretmenlere, velilere ve okul aile birliği üyelerine özverili katkıları için teşekkür eden Ilık, gençlerin gelecekteki başarılarının ülke için gurur kaynağı olacağını ifade etti. Son olarak, mezun olan öğrencilere meslek hayatlarında başarılar, devam eden öğrencilere ise başarılar dileyerek selamlarını iletti.

TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak

Başkan Soner Ilık, 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek olan “2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı” dolayısıyla yaptığı açıklamasında; “Gelecekteki ümidimiz ve canımızdan çok sevdiğiniz çocuklarımız 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nı tamamlamış bulunmaktadırlar. Yoğun ve yorucu bir dönemin ardından, çocuklarınız okuldaki başarı ve başarısızlık durumlarının değerlendirildiği karnelerini alacak. Çocuğunuzun karnesi sizin beklentilerinizi belki karşılamamış olabilir. Bu durumda onlara, şefkatle yaklaşmalı, özgüvenlerini zedeleyecek tutum ve davranışlardan özenle kaçınmalıyız. Unutmamalıyız ki, karne hiçbir zaman çocuklarımızdan daha değerli ve önemli değildir. Bu vesileyle, çocuklarımızın yarınlara daha iyi, daha bilgili, daha donanımlı hazırlanmaları için ellerinden gelen gayret ve fedakârlığı gösteren tüm okul müdürlerimize, çok değerli öğretmenlerimize, anne-babalara, okul aile birliği yönetici ve üyelerine, bu dönemde vermiş oldukları özverili katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimizin bundan sonraki her başarısı gurur kaynağımız olacaktır. Bu yıl mezun olan öğrencilerimize meslek hayatlarında başarılar diler, öğrenime devam eden öğrencilerimize de derslerinde başarılar dilerim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay