Doku Derneği Haberleri

Doku Derneği haberleri ve güncel Doku Derneği gelişmeleri, Doku Derneği ile ilgili tüm video, Doku Derneği fotoğrafları ve Doku Derneği haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Kent Konseyi, Yündalan Köyü'nde kurulması planlanan RES Projesi için yapılan halk bilgilendirme toplantısına katılım sağladı.

Gündem

DOKU Derneği, kurucularından ve en büyük destekçilerinden Aydın Karakoç'un vefatını derin üzüntüyle duyurdu.

Gündem

DOKU Derneği Başkanı Göksal Çidem, yırtıcı kuşların yok olan ağaçların yerine yüksek gerilimli direklere yuva yaptığını dile getirdi.

Gündem

Kırklareli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü girişinde, tabiat varlıklarımız anıt ağaçlar ve mağaralar sergileniyor.

Gündem

DOKU Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Göksal Çidem, Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı’nın karasal ekosistemi destekleyen projesini takdirle karşıladı.

Gündem

Nesli tükenme tehlikesi altında olan şah kartalın korunması, enerji hatlarından zarar görmemesi için yuvalara yakın elektrik direklerinde izolasyon çalışması gerçekleştiriyor.

Gündem

Kırklareli Kent Konseyi, Doku Derneği ve Kırklareli Barosu Çevre Komisyonu, Geçitağzı Köyü'nde planlanan altın madeni projesine karşı ‘’Mücadelelerinin Yanındayız’’ mesajı...

Gündem

Kırklareli Kent Konseyi ve DOKU Derneği, Kula Köyü ormanlarında açılması planlanan Altın Madeni sahasında saha çalışması gerçekleştirdi.