DOKU Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Göksal Çidem, Kırklareli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü girişinde sergilenen anıt ağaçlar ve mağaralar gibi tabiat varlıklarının korunmasına yönelik çalışmalara katkı sunan herkese teşekkür etti.

Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı

Göksal Çidem, ‘’Kırklareli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü girişinde tabiat varlıklarımız anıt ağaçlar ve mağaralar sergileniyor. Tabiat varlıklarının tespitinde ve tescilinde katkı sunan arkadaşlarımıza Kırklareli Kent Konseyi ve DOKU Derneği gönüllülerine çok teşekkürler.’’ dedi.

DOKU Derneği'nin kuruluş amaçları doğrultusunda, saha çalışmalarında tespit ettikleri tabiat ve kültür varlıklarını tescil için ilgili kurumlara iletmeye devam edeceklerini belirten Çidem, tabiat varlıklarının korunmasının önemine vurgu yaptı.

Çidem, ‘’DOKU Derneği kuruluş amaçları doğrultusunda saha çalışmalarımızda tespit ettiğimiz tabiat ve kültür varlıklarımızı tescil için ilgili kurumlara iletmeye devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner