Çakır Haberleri

çakır haberleri ve güncel çakır gelişmeleri, çakır ile ilgili tüm video, çakır fotoğrafları ve çakır haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem

Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, İstanbul'daki Kırklareli Kofçaz Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Eğitim

MEB AR-GE ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Tarık Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ile birlikte Kırklareli'deki eğitim...

Gündem

Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, Muharrem Ayı dolayısıyla Topçu Baba Cem Evi'nde düzenlenen Aşure etkinliğinde yer aldı.

Gündem

Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, Ahlatlı köyünde düzenlenen yağmur duasına katılarak, çiftçilere bereketli bir yıl diledi.

Gündem

Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, Fikriye, Muazzez ve Hatice teyzeleri ziyaret ederek ev yapımı sütlü poğaçanın tadına baktı...

Gündem

Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, Kapadokya Araştırmalar Merkezi Başkanı Kaplanis Yosifidis ile bir araya geldi.

Gündem

Dolu yağışının vurduğu Kırklareli'de çiftçiler ve vatandaşlar zarar gördü. Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, yetkililerden destek beklediklerini belirtti.