Öğrencilere Kütüphane Gezisi Düzenlendi Öğrencilere Kütüphane Gezisi Düzenlendi

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, önemli bir ziyaretle eğitim projelerinin ilerlemesini gözlemledi. MEB AR-GE ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Tarık Çakır, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ile birlikte Kırklareli İstiklal Ortaokulu, OSB MESEM ve Lüleburgaz DT. Şeyma Biran Özel Eğitim Okulu inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Çakır ve Özefsun, okulların inşaat ve yenileme süreçleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çakır, yapılan çalışmaları yerinde değerlendirerek, projelerin planlanan sürelerde tamamlanması için gerekli adımların atılmasını istedi.

İncelemeler sırasında, yetkililerle yapılan görüşmelerde projelerin genel durumu ve gelecekte atılacak adımlar hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “MEB AR-GE ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Tarık Çakır, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hilal Liliyar Özefsun ile birlikte Kırklareli İstiklal Ortaokulu, OSB MESEM ve Lüleburgaz DT. Şeyma Biran Özel Eğitim Okulu inşaatlarında incelemelerde bulundu.” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay