Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Belediyesi FBO Basketbol Takımı’nın Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) oynayacağı ilk karşılaşma öncesinde bir mesaj yayımladı. Takımın 15 Eylül Pazar günü, saat 15.00'te 01 Adana Basketbol Takımı ile oynayacağı ilk maç öncesi heyecanını paylaşan Başkan Bulut, tüm basketbolseverleri ve sporseverleri Yeni Kapalı Spor Salonu’na davet etti.

Maçın, Kofçaz yolu üzerinde, Yüzme Havuzu’nun arkasında yer alan Yeni Kapalı Spor Salonu’nda oynanacağını belirten Bulut, “Heyecanımız çok büyük. Tüm hemşehrilerimi takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Başarılar çocuklar!” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı, Kırklareli'ni temsil eden bu önemli karşılaşmada takımın yanında olunmasının önemini vurguladı.

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Sevgili Hemşehrilerim, TKBL’de (Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi) Kırklareli’mizi temsil eden Kırklareli Belediyesi FBO Basketbol Takımımız, 15 Eylül Pazar günü (yarın), saat 15.00’de, 01 Adana Basketbol Takımı ile oynayacağı ilk maç için parkeye çıkıyor.

Trendyol Süper Lig'de yaz transfer dönemi raporu Trendyol Süper Lig'de yaz transfer dönemi raporu

Yeni Kapalı Spor Salonu’nda (Kofçaz yolu, Yüzme Havuzu arkası) oynanacak, heyecanımızın çok büyük olduğu ilk karşılaşmamızda, tüm basketbolseveri ve spora gönül vermiş hemşehrilerimi, takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Başarılar çocuklar.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner