Kırklareli Süper Amatör Ligi’nde yeni sezon başlarken, Ahmetbey Güvenspor takımı da hazırlıklarını tamamlayarak sahaya çıkmaya hazır olduklarını duyurdu. Güvenspor, rakiplerine başarı dileklerini iletti ve sahada centilmenlik dolu maçlar yaşanmasını temenni etti.

Takım yönetimi, bu zorlu sezona güçlü bir şekilde hazırlandıklarını ve hedeflerinin daha iyiye ulaşmak olduğunu belirtti. Takım olarak birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapan açıklamada, “Birlikte daha güçlü, hep beraber daha iyiye” ifadeleri kullanıldı.

Ahmetbey Güvenspor, Yücel Derici’ye Emanet Ahmetbey Güvenspor, Yücel Derici’ye Emanet

Ahmetbey Güvenspor, tüm rakip takımlara başarılar dilerken, yeni sezonun fair play ruhuyla geçmesi ve taraftarların futbol coşkusunu doyasıya yaşamalarını temenni etti. Yapılan açıklamada, “Yeni sezona hazırız! Kırklareli Süper Amatör Ligi'nde yepyeni bir sezon başlıyor! Güvenspor olarak bu zorlu ve heyecan dolu yolculuğa hazırız. Tüm rakiplerimize başarılar diler, sahada centilmenlik ve mücadele dolu maçlar geçirmeyi dileriz. Birlikte daha güçlü, hep beraber daha iyiye!” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner