Kırklarelispor 39 Gençlik Taraftarları Derneği, ligin 3. haftasında deplasmanda Adana 01 FK’ya karşı alınan mağlubiyetin ardından açıklama yaptı. Dernek, sezonun başında alınan bu sonucun önemli bir ders olduğunu ve takımın toparlanması için tam destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

Ahmetbey Güvenspor, Yücel Derici’ye Emanet Ahmetbey Güvenspor, Yücel Derici’ye Emanet

Açıklamada, “Sen ben yok, sadece Kırklarelispor var” denilerek, taraftarların önümüzdeki hafta evlerinde oynanacak Altınordu maçında takımlarına güçlü bir destek vermesi istendi. Taraftarlar, bu mağlubiyetin geride bırakılması ve takımın daha güçlü bir şekilde sahaya çıkması için herkesin kenetlenmesi gerektiğini dile getirdi.

Kırklarelispor 39 Gençlik Taraftarları Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Ligin 3. haftasında deplasmanda ilk mağlubiyetimizi Adana 01 FK’ya karşı alıyoruz. Ligin daha başlarında alınan bu mağlubiyet ten ders çıkartarak önümüzdeki maçlara kenetlenme zamanı. Sen ben yok sadece Kırklarelispor var. Önümüzdeki hafta evimizde oynanacak olan Altınordu maçında takımımıza tam destek vererek bu mağlubiyeti unutturalım Kırklarelispor sevdalıları.” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner