Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı

Babaeski Tarım ve Kültür Festivali boyunca standlarını ziyaret eden halka ve üyelere teşekkür eden DİSK Emekliler Sendikası Babaeski Şube Başkanı Gürsel Çıldır, etkinlikte emeği geçenleri unutmadı. Çıldır, festival süresince standda gece gündüz demeden görev yapan kişilere özel teşekkürlerini iletti.

Başkan Çıldır, “Standımızı her gün ziyaret eden halkımıza ve üyelerimize; standta gece gündüz demeden görev yapan Yağmur ve Bade Söylem'e, Mehmet ve Emine Babacan'a, Doğan Tufanoğlu'na, sendikamızın her şeyinde her zaman asla hayır demeden bizlere her türlü katkıyı veren Onur ve Nagihan Atlıtürk'e sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız...” ifadeleriyle minnettarlığını dile getirdi.

Gürsel Çıldır'ın bu teşekkür mesajı, festivalin başarısında büyük pay sahibi olan gönüllülerin ve üyelerin emeklerinin ne denli önemli olduğunu vurguladı. Çıldır, sendika olarak toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve üyelerine en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Festival süresince halkın yoğun ilgisi ve destekleri, DİSK Emekliler Sendikası'nın faaliyetlerine olan güven ve bağlılığı bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Çıldır'ın içten teşekkürleri, sendikanın gelecekteki etkinlikler için de motivasyon kaynağı oldu.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay