Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Demirköy Belediyesi, ilçede yeni bir iş yeri açılışını coşku içinde kutladı. Belediye Başkanı Recep Gün, Yeşim Doğan’a ait Oburx Fast Food adlı iş yerinin açılışını gerçekleştirerek, yeni işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Recep Gün, “İlçemizde yeni bir iş yeri açılışı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Yeşim Doğan’a ait Oburx Fast Food iş yerinin açılışını yapmış bulunuyoruz. Rabbimizden hayırlı olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyoruz,” dedi.

Tören, iş yerinin açılış kurdelesinin kesilmesiyle başladı. Belediye Başkanı Gün, yeni iş yerinin Demirköy için hayırlı olmasını ve ilçedeki ekonomik canlılığı artırmasını ümit ettiklerini belirtti. Oburx Fast Food, bölge halkına hizmet vermeye başlayarak, yerel ekonomiye katkı sağlamayı amaçlıyor.

Açılışta, iş yeri sahipleri ve çalışanlar, katılımcılara çeşitli ikramlar sundu. Yeni işletmenin, Demirköy'deki diğer esnaflar ve girişimcilerle işbirliği içinde çalışarak, ilçede pozitif bir etki yaratması bekleniyor.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner