Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Kaynarca Işıklar Mahalle Muhtarı Safiye Baştürk, Kaynarca Belediye Meclis Üyesi Erdin Karagözlü ve Tolga Karagözlü'nün gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı

Başkan Talay, ziyaret sırasında kendilerine Pınarhisar Belediyesi hakkında bilgi vererek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretin ardından, Başkan Talay, misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti. Ziyaret sırasında, Başkan Talay ve misafirleri arasında Pınarhisar Belediyesi’nin yürütülen projeleri ve gelecekteki planlar hakkında kapsamlı bir görüş alışverişi yapıldı. Başkan Talay, belediyenin mevcut durumu ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verirken, misafirler de kendi bölgelerindeki ihtiyaçlar ve öneriler hakkında görüşlerini paylaştı.

Başkan Talay, Kaynarca Işıklar Mahalle Muhtarı Safiye Baştürk'ün, Kaynarca Belediye Meclis Üyesi Erdin Karagözlü'nün ve Tolga Karagözlü'nün Pınarhisar’ı ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Talay, bu tür ziyaretlerin hem yerel yönetimler arasındaki işbirliğini güçlendirdiğini hem de halkla daha yakın ilişkiler kurulmasına olanak tanıdığını vurguladı. Başkan Talay, bu tür ziyaretlerin yerel yönetimlerin işbirliği ve iletişimini güçlendirdiğini belirterek, işbirliği ve desteklerin devamını diledi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay