Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Millet Bahçesi'nde çocuklarla bir araya geldi. Etkinlikte çocuklarla top oynayan ve onlara dondurma ikram eden Başkan Talay, gençlerin mutluluğuna ortak oldu. Çocukların ve gençlerin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Talay, bu doğrultuda durmadan, yorulmadan ve aşkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Talay, gençler için eserler üretmeye ve onlara değer katmaya devam edeceğini belirtti.

Başkan Talay, Pınarhisar'ın sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirmek için çeşitli projeler üretmeye devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, gençlerin ve çocukların güvenli ve keyifli bir ortamda vakit geçirebilmeleri için çalışmaların süreceğini belirtti. Etkinlik, çocukların mutluluğuyla sona ererken, Başkan Talay'ın çocuklarla geçirdiği keyifli anlar, Pınarhisar'da olumlu bir etki yarattı.

Başkan Talay “Millet Bahçemizde çocuklarımızın gönlüne dokunduk, onlarla top oynayıp dondurma ikram ettik. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için durmadan yorulmadan aşk ile çalışmaya eserler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner