Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, İlçe Başkanı Hasan Erginoğuzlu, İl Genel Meclis Üyesi Hicret Şamil Karasu ve teşkilat üyeleri ile birlikte Türk ve Yaman ailelerinden Sıla ve Serhat çiftinin düğün törenine katıldı.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Başkan Talay, törende yaptığı konuşmada genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, onların bu mutlu gününde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Tören, ailelerin ve davetlilerin coşkulu katılımıyla gerçekleşirken, Başkan Talay ve beraberindekiler genç çifte iyi dileklerini ilettiler.

Bu tür sosyal etkinliklerin, Pınarhisar'daki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini vurgulayan Talay, AK Parti teşkilatının her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirtti. Düğün töreni, Sıla ve Serhat'ın mutluluğunu paylaşan davetlilerle birlikte neşeli bir atmosferde sona erdi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay