Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Korur ve Memiş ailelerinin kıymetli evlatları Didem ve Ozan'ın düğün törenine katıldı. Törene, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Erginuğuzlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Kevser Taşdemir ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bora Kütükoğlu da iştirak etti.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Düğün töreni, Pınarhisar’daki önemli sosyal etkinliklerden biri olarak öne çıktı. Başkan Talay ve diğer AK Parti yetkilileri, çiftin bu özel gününde onlara destek oldular ve aileyle birlikte bu mutlu anları paylaştılar. Başkan Talay, törendeki konuşmasında, "Değerli ailelerimizi tebrik eder, genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim" ifadelerini kullanarak, düğün sahibinin mutluluğunu paylaştı.

Düğün töreninde, çiftin aileleri ve davetlilerle sohbet eden Başkan Talay, köy halkının bu tür etkinliklerle daha da yakınlaşmasını ve sosyal bağlarının güçlenmesini önemsediklerini belirtti. Ayrıca, düğün töreninin ardından Başkan Talay ve diğer AK Parti yetkilileri, genç çiftin mutlu bir geleceğe adım atmaları için en iyi dileklerini iletti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner