Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Türkiye’de bulunan 25 sakin şehrin belediye başkanlarının Antalya’da bir araya geldiğini duyurdu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu önemli toplantıda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen belediye başkanları, sakin şehir kavramını daha ileriye taşıma ve yerel yönetimlerde iş birliğini artırma konularını ele aldılar.

Başkan Özalp, sakin şehir hareketinin yerel kalkınma ve sürdürülebilirlik açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Belediye başkanları, toplantıda sakin şehirlerin karşılaştığı ortak sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini tartıştılar. Ayrıca, sakin şehirlerde yaşam kalitesini artırmak için yapılabilecek yenilikçi projeler ve uygulamalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Başkan Özalp, toplantı hakkında yaptığı açıklamada, ’’Türkiye’de bulunan 25 sakin şehrin Belediye Başkanları olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde Antalya’da toplandık.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay