Demirköy Belediyesi, ilçeye önemli hizmetlerde bulunmuş eski kaymakam Musa Aydemir’i ağırladı. 2013-2016 yılları arasında Demirköy’de Kaymakamlık görevini yürüten ve ilçe halkının gönlünde taht kuran Fahri Hemşehri Sn. Musa Aydemir, Belediye Başkanı Recep Gün tarafından belediyede misafir edildi.

Ziyaret sırasında, Başkan Gün, Aydemir’e ilçede görev yaptığı süre boyunca yaptığı katkılar ve çalışmaları için teşekkür etti. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Gün, "Kıymetli kaymakamımıza ziyaretinden dolayı teşekkür eder, görevinde üstün başarılar dilerim" diyerek, Aydemir’e olan minnettarlığını dile getirdi.

Kırklareli’de IPARD III Programı Öğrencilere Tanıtıldı Kırklareli’de IPARD III Programı Öğrencilere Tanıtıldı

Ziyaret esnasında, iki eski çalışma arkadaşı, ilçenin geçmişi ve geleceği üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Aydemir, Demirköy’de geçirdiği yılların kendisi için çok değerli olduğunu belirtti ve ilçeye olan bağlılığını ifade etti.

Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, bu tür ziyaretlerin ilçede hizmet etmiş değerli kişileri onurlandırmak ve ilişkileri pekiştirmek adına önemli olduğunu vurguladı. Kaymakam Musa Aydemir ise Demirköy’e duyduğu sevgiyi yineleyerek, Başkan Gün ve tüm Demirköylülere sıcak karşılamaları için teşekkür etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay