Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, Esra ve Mert Güler çiftinin nikahını kıydı. Başkan Çevikbaş, bu özel günde genç çiftin mutluluğunu paylaşarak, onlara ömür boyu sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu.

Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Başkan Çevikbaş, nikah töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “Esra-Mert Güler’in nikah törenlerinde mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftimize ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum,” ifadelerini kullandı. Bu anlamlı törende çiftin aileleri ve yakınları da yer alarak, Esra ve Mert'in mutluluklarını paylaştı.

Nikah töreni, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Başkan Çevikbaş, nikahı kıyarken Esra ve Mert’e evliliklerinin her anında birbirlerine destek olmalarını ve sevgilerini daima taze tutmalarını tavsiye etti.

Nikah töreni sonrasında, davetliler Esra ve Mert çiftine mutluluk dileklerini ilettiler. Tören, çifti tebrik eden yakınlarının ve dostlarının katılımıyla neşe içinde sona erdi. Başkan Çevikbaş, bu özel günün ardından genç çiftin hayatlarında yeni bir sayfa açtığını belirterek, onların mutluluğunun daim olmasını temenni etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay