Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Aysel ve Musamettin Öztürk çiftinin değerli evlatları Gizem ve Göksel Emre'nin düğün merasimine katılarak, bu özel günlerinde çiftin mutluluğuna ortak oldu. Başkan Çamlıca, düğün töreninde yaptığı konuşmada, çiftin yaşamlarına yeni bir başlangıç yaparken yanlarında olmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Çamlıca, "Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Gizem ve Göksel çiftinin bu mutlu günlerinde yanlarında bulunmak ve onlara ömür boyu mutluluklar dilemek benim için bir onur" şeklinde konuştu.

Düğün töreni, Büyükkarıştıran halkının yanı sıra çok sayıda davetliyi de ağırladı. Çiftin aileleri ve misafirler, Başkan Çamlıca'nın törende bulunmasını büyük bir takdirle karşıladılar. Çamlıca'nın düğüne katılımı, törene ayrı bir anlam kattı ve davetliler arasında olumlu bir hava yarattı. Başkan Çamlıca'nın bu özel günde çiftle ve aileleriyle birlikte olması, toplumsal dayanışma ve birlikte olma ruhunu pekiştirdi. Çamlıca'nın katılımı, düğün törenine ayrı bir anlam kattı ve çiftin ailesi ile davetliler tarafından büyük takdir topladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Aysel ve Musamettin Öztürk  çiftinin değerli evlatları Gizem & Göksel Emre çiftinin düğün  merasimlerine katıldık. Mutluluklarına ortak olduk kendilerine ömür boyu mutluluklar dilerim.”

Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner