Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bulut, bu özel günü Kırklareli’nin simgesi olan Atatürk heykeli önünde düzenlenen törende belediye çelengini sunarak ve valilik makamında düzenlenen bayramlaşmaya katılarak kutladı.

Başkan Bulut, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Hemşehrilerim, bugün, tarihe altın harflerle kazınmış bir zaferin, bağımsızlık ve özgürlüğe adanmış bir milletin yeniden doğuşunun 102. yıl dönümünü kutluyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarının öncülüğünde, milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla kazandığı büyük bir destanın adıdır.”

Törende, Atatürk heykeli önünde belediye çelengini sunarken duyduğu derin minnettarlık ve saygıyı dile getiren Bulut, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, tüm vatan kahramanlarına, aziz şehitlerimize ve gazilerimize duyduğum tarifsiz saygının ve minnettarlık duygusunun içime, yüreğime sığmadığını hissettim” dedi.

Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin" Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin"

Valilik makamında düzenlenen bayramlaşmaya da katılan Başkan Bulut, bağımsızlık mücadelesinde hayatını feda eden şehitleri ve gazileri bir kez daha minnetle andıklarını belirterek, “Onların bize bıraktığı bu kutsal mirasın bilinciyle, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Bulut, sözlerini “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!” diyerek sonlandırdı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner