Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, haftaya belediye şantiyesinde başlayarak, şehirdeki çeşitli projelerle ilgili önemli bilgileri paylaştı. Başkan Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Aydemir Can ile birlikte belediye birimlerini ziyaret etti ve süregelen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Başkan Bulut, belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek projelere emek veren özverili çalışma arkadaşlarıyla sohbet etti. “Belediye olarak, siz değerli hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve daha güzel bir şehirde yaşamanızı sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz,” diyen Bulut, Kırklareli’nin daha iyi bir yer haline gelmesi için sürdürülen çalışmaların önemini vurguladı.

Başkan Bulut, ayrıca Kırklareli halkını güzel günlerin beklediğini belirtti ve belediye olarak şehirdeki yaşam kalitesini artırmak için kararlı bir şekilde çalışacaklarını ifade etti. Bu açıklamalar, şehirdeki projeler ve çalışmalar hakkında hemşehrilere bilgi vermek ve toplumsal motivasyonu artırmak amacıyla yapıldı.

Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Merhaba sevgili hemşehrilerim, haftaya, belediye şantiyemizde başladık. Belediye Başkan Yardımcımız Aydemir Can ile birimlerimizi ziyaret ederek, süregelen çalışmalarımız hakkında bilgi aldık ve projelerimize emek veren özverili çalışma arkadaşlarımızla sohbet ettik. Belediye olarak, siz değerli hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve daha güzel bir şehirde yaşamanızı sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Güzel günler bizi bekliyor.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay