Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir, Kurban Bayramı'nın huzur ve birlik içinde geçmesi temennisinde bulunarak, Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Program, 16 Haziran 2024 Pazar günü Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti

Rektör Yardımcısı Demir, programda yaptığı konuşmada bayramın manevi atmosferine vurgu yaparak, toplumun birlik ve beraberlik içinde olmasının önemini vurguladı. "Kurban Bayramı'nın, barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz. Bu tür etkinlikler, toplumsal dayanışmayı pekiştirme ve birlikte güzel zaman geçirme fırsatı sunuyor" diyen Demir, üniversite olarak toplumla iç içe olmanın ve ortak değerleri paylaşmanın önemine değindi.

Kırklareli Valiliği'nin düzenlediği bayramlaşma programının, yerel yönetimle üniversite arasındaki iş birliğinin ve toplumla olan etkileşimin güçlenmesine katkı sağladığını ifade eden Rektör Yardımcısı Demir, benzer etkinliklerin gelecekte de devam etmesi gerektiğini belirtti. Program, Kırklareli'nin kültürel zenginliğini ve birlikte yaşama kültürünü pekiştirmek adına önemli bir adım olduğunu kaydetti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay