Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi, Kütüphane Yaz Programı (KÜYAP’24) çerçevesinde çocuklara yönelik eğitici ve eğlenceli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleşen "Kıtaları Keşfediyorum" etkinliğinde, kütüphane gönüllüsü Öğretmen Tuğçe Tunalı'nın rehberliğinde çocuklar Antarktika kıtası ile tanıştı.

"Robotlar Kitap Okur mu?" Söyleşisi İlgi Gördü "Robotlar Kitap Okur mu?" Söyleşisi İlgi Gördü

Etkinlik sırasında, çocuklara Antarktika kıtası ve burada yaşayan penguenler hakkında detaylı bilgiler verildi. Öğretmen Tuğçe Tunalı, Antarktika'nın coğrafi özellikleri, iklimi ve hayvanları hakkında çocukların merakını gidererek onlara yeni bilgiler kazandırdı. Çocuklar, eğitici sunumun ardından oyunlar oynayarak ve kes-yapıştır etkinlikleri yaparak öğrendiklerini pekiştirdi.

Kütüphane tarafından yapılan açıklamada, "Kütüphane Yaz Programı (KÜYAP’24) kapsamında kütüphane gönüllümüz Öğretmen Tuğçe Tunalı ile “Kıtaları Keşfediyorum” etkinliğinde çocuklarımız Antarktika kıtası ile tanıştı. Bu kıta ve burada yaşayan penguenler hakkında bilgi edindikten sonra oyun ve kes-yapıştır etkinliği gerçekleştirdiler. Gönüllümüz Tuğçe Tunalı’ya teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay