Süleymanpaşa Belediyesinden üniversite öğrencilerine 100 kişilik yurt müjdesi Süleymanpaşa Belediyesinden üniversite öğrencilerine 100 kişilik yurt müjdesi

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü anaokulu öğrencileri, Masterkids/Beslenme Okuryazarlığı etkinlikleri kapsamında "Aç Tırtıl Günü" etkinliğini büyük bir keyifle gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrenciler, sağlıklı ve sağlıksız yiyeceklerin tanımını yaparak yeterli ve dengeli beslenmenin önemini öğrendiler.

Etkinlikte aynı zamanda çocuklara, tırtılın kelebeğe dönüşüm hikayesi anlatıldı. Öğrenciler, eğlenceli bir şekilde hem sağlıklı yaşamın önemini kavradı hem de doğanın dönüşümüne dair yeni bilgiler edindi. Bahçeşehir Koleji, bu tür etkinliklerle çocukların hem bedensel hem zihinsel gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada, “Anaokulu öğrencilerimizle Masterkids/Beslenme Okuryazarlığı etkinliklerimiz kapsamında bugün,‘’Aç Tırtıl Günü’’ etkinliğimizi keyifle uyguladık. Sağlıklı ve sağlıksız yiyeceklerin tanımını öğrendik. Yeterli ve dengeli beslenmenin ne kadar önemli olduğunu öğrendik ve tırtılın kelebeğe dönüşüm hikayesini öğrendik.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay