Lüleburgaz Belediyesi, kent genelinde yoğun bir çalışma temposu ile peyzaj düzenleme, çim ve ot biçme, dal atıklarının toplanması gibi birçok alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Ekipler, hazırladıkları iş programı ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda düzenli olarak sahada çalışıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Ekiplerimiz kentimiz genelinde, hazırladıkları iş programı ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda; peyzaj düzenleme, çim ve ot biçme, dal atıklarının toplanması gibi birçok alanda çalışmalarını sürdürüyor" ifadelerine yer verildi.

Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin" Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin"

Çalışmalar kapsamında, park ve bahçeler başta olmak üzere, kentin çeşitli noktalarında peyzaj düzenleme çalışmaları yapılıyor. Yeşil alanların korunması ve estetik bir görünüm kazandırılması amacıyla çim ve ot biçme işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca, ağaç budama ve dal atıklarının toplanması çalışmaları da devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirildiğini belirten yetkililer, bu tür hizmetlerin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini ifade etti. Lüleburgaz Belediyesi, kent sakinlerinin daha temiz ve düzenli bir çevrede yaşamalarını sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner